BK 2.0 ;

 

Ca 1,5 år efter nerstängningen av Brödkultur i norra hamnen och en lite mindre renovering i ´häststallet´ på Sofiero gård så öppnade vi Petter och Jonatan det nya Brödkultur 2.0 i slutet av augusti 2017.

 

Vår vision var att driva vidare det som blivit så populärt och utöka det med en servering och även ge bagarna lite mer plats att experimentera.

Under hösten 2017 fick också in en kock så att vi kan ha lunch på daglig basis.

 

Vi älskar surdeg och baserar alla våra ´matbröd´på det, vi använder 90-100 % ekologiskt mjöl i våra bröd som är fritt från tillsatser. Våra ´större´ leverantörer är Berte Qvarn i Slöinge, Skånemöllan i Tågarp och Limabacka Kvarn (Gissleberga Kvarn).

Men vi testar gärna det mesta vi kan få tag i om det så kommer från en liten vindmölla på kullahalvön..

 

Vi har också en förälskelse i att plocka saker själv såkallat foraging, det brukar dyka upp på i olika former i bröd eller på butikshyllan.

 

Vill man byta in grönt från sin trädgård är det bara att komma in..

 

 

 

 

 

Bagarna

Petter Polacek, Jonatan Zaar, Mikael Frestadius

Butikschef Och Köksmästare

Annika Adolfsson, Karol Rafael

Våra Öppettider;

 

Måndag; Stängt

Tis-Fre; 07-17,30

Lör-Sön; 08-16,00

 

Lunch; Tis-Fre 11-14,00

Helglunch; Lör-Sön 11-15,00

Helgfrukost; Lör-Sön 08-11,00

Lilla frukost; Tis-Fre 07-10,00

Jobba Hos Oss;

Vi söker ständigt efter duktiga

medarbetare mejla ett cv eller lämna in på plats.

 

 

Kontakt;

 

Brödkultur 2.0 Ab

Sofierovägen 126a

25284 Hbg

(Sofiero Gård)

 

Tel; 0709384903

 

bageri@brodkultur.se

butik@brodkultur.se